JOCR Media

INP Förpackningar

INP Förpackningar är ett företag beläget i Ljungby, som producerar plastförpackningar inom livsmedel, medicin och industri. Företaget är ett ansikte utåt för hållbara plastlösningar och är idag ett utav södra Sveriges ledande företag inom branschen. Deras produktlinje med återvunnen plast ”RPET – av INP” fick vi äran att utveckla design och koncept till.

JOCR Media - Reklambyrå Värnamo Jönköping

BAKGRUND

Vi fick i uppdrag att forma och producera en kampanj för INP med fokus på deras RPET produkter. Då RPET står för Recycled PET blev fokus i kampanjen att förmedla budskapet om att plast faktiskt kan göras mer hållbart än vad många tror. Första steget var att ta fram en symbol och grafiskt mané till kampanjen. Utifrån detta gjordes sedan film, hemside arbete och diverse annat material.

JOCR Media Logotyp

Vi värdesätter din integritet och vill vara transparenta om vilken typ av information som samlas in när du besöker vår webbplats och hur den används.

Genom att använda denna hemsidan, accepterar du användande av cookies. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida.