En reklambyrå med kompetens

JOCR Media är en digital mediabyrå grundad i Värnamo men numera baserad i Jönköping. Vi hjälper företag med allt mellan himmel och jord för att optimera deras digitala närvaro. Vi kan erbjuda många olika tjänster, som gör att alla kunders behov kan bli uppfyllda. Vi erbjuder bland annat videoproduktion, bildproduktion, utveckling av hemsidor, grafisk design och varumärkesbygge.

Möt oss som fixar jobbet!

Det skapande laget.

Jonathan Pettersson

Jonathan är född i Värnamo, men är numera bosatt i Jönköping där han studerar till vardags. Han började sin karriär inom film 2012 då han skapade videos tillsammans med kompisar. Filmerna var mestadels relaterade till datorspel.

Några år senare köpte han sin första kamera och började filma reklamsnuttar för mindre företag, och det var då idén om företaget skapades. Fler och fler kunder började efterfråga film från Jonathan, och år 2019 bestämde han sig för att starta JOCR Media.

Hugo Flygare

Junior Art Director

Anton Jerkeby

Konsult - Film / Foto

Vad kan vi skapa för dig?

JOCR Media är en digital reklambyrå som erbjuder en komplett lösning inom mediaproduktion och marknadsföring. Vi har en passion för att skapa innovativa och effektiva lösningar för alla olika sorters branscher. Genom vårt nytänkande och vår erfarenhet inom branschen, säkerställer vi att våra kunder når sina mål och får en stark närvaro på sociala medier och i webben.

Vi skapar allt från film, foto, kataloger, utskrifter, annonser, strategier, digital design och grafisk design.

Vi är ett talangfullt team som arbetar tillsammans för att säkerställa att våra kunder får det bästa resultatet och överträffar deras förväntningar.

Vill du veta vad vi kan skapa för dig? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig att nå din målgrupp genom effektiv marknadsföring och en stark närvaro på nätet. Tillsammans skapar vi en framgångsrik strategi för din verksamhet.


Låt oss visa vad vi kan göra för dig och din verksamhet!

Vad kan vi skapa för dig?

Kontakta oss!