Vad är JOCR Media?

JOCR Media är en digital mediabyrå baserad i Jönköping. Vi hjälper företag med allt mellan himmel och jord för att optimera deras digitala närvaro. Vi kan erbjuda många olika tjänster, som gör att alla kunders behov kan bli uppfyllda. Vi erbjuder bland annat videoproduktion, bildproduktion, utveckling av hemsidor, grafisk design och varumärkesbygge.

Jonathan Pettersson

Grundare, film, foto, grafik & webb.

Jonathan är född i Värnamo, men är numera bosatt i Jönköping där han studerar till vardags. Han började sin karriär inom film 2012 då han skapade videos tillsammans med kompisar. Filmerna var mestadels relaterade till datorspel.

Några år senare köpte han sin första kamera och började filma reklamsnuttar för mindre företag, och det var då idén om företaget skapades. Fler och fler kunder började efterfråga film från Jonathan, och år 2019 bestämde han sig för att starta JOCR Media.

Anton Jerkeby

Konsult – Film/Foto

Anton är uppvuxen i Huskvarna, men är numera bosatt i Skillingaryd. Han startade sin karriär 2019 genom att fotografera vänner och sig själv. Han började jobba med JOCR Media i januari 2021, och hoppar in som understöd för filmprojekt.

JOCR Media AB

Org.nr: 559297-5329

+46 73 64 25 986

kontakt@jocrmedia.se