JOCR Media

En mediabyrå med kompetens

JOCR Media är en digital mediabyrå grundad i Värnamo men numera baserad i Jönköping. Vi hjälper företag med allt mellan himmel och jord för att optimera deras digitala närvaro. Vi kan erbjuda många olika tjänster, som gör att alla kunders behov kan bli uppfyllda. Vi erbjuder bland annat videoproduktion, bildproduktion, utveckling av hemsidor, grafisk design och varumärkesbygge.

Möt oss som fixar jobbet!

Det skapande laget.

Jonathan Pettersson

Grundare

Emil Granrot

Content Producer

Börjar 12 Aug

Vad kan vi skapa för dig?

JOCR Media är en digital reklambyrå som erbjuder en komplett lösning inom mediaproduktion och marknadsföring. Vi har en passion för att skapa innovativa och effektiva lösningar för alla olika sorters branscher. Genom vårt nytänkande och vår erfarenhet inom branschen, säkerställer vi att våra kunder når sina mål och får en stark närvaro på sociala medier och i webben.

Vi skapar allt från film, foto, kataloger, utskrifter, annonser, strategier, digital design och grafisk design.

Vi är ett talangfullt team som arbetar tillsammans för att säkerställa att våra kunder får det bästa resultatet och överträffar deras förväntningar. Vill du veta vad vi kan skapa för dig? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig att nå din målgrupp genom effektiv marknadsföring och en stark närvaro på nätet. Tillsammans skapar vi en framgångsrik strategi för din verksamhet.
JOCR Media Logotyp

Vi värdesätter din integritet och vill vara transparenta om vilken typ av information som samlas in när du besöker vår webbplats och hur den används.

Genom att använda denna hemsidan, accepterar du användande av cookies. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida.