Kundcase

Praktiska Gymnasiet

Filmproduktion

Om kunden

Praktiska Gymnasiet är en av de ledande privata aktörerna av skolor i Norden. De erbjuder en stor variation av program på deras 33 olika skolor, med främsta fokus på yrkesutbildningar.

Uppdrag

Som privat aktör i en konkurrenskraftig bransch måste Praktiska Gymnasiet hålla hög social närvaro för att kunna nå ungdomarna. Vi på JOCR Media har fått uppdrag att producera informativa filmer på ett flertal skolor i södra Sverige.

Skolfilmer

Filmerna vi har producerat innefattar en blandning av intervjuer med elever och miljöbilder för att visa upp skolorna. Fokus ligger på att få fram information om vad skolan erbjuder, en bra och inspirerande känsla med en modern touch!Se vår senaste film vi gjorde för Praktiska Gymnasiet Norrköping.

Instruktionsfilmer

Förutom skolfilmerna har vi även hjälpt till med diverse andra filmer. Under våren 2022 producerades en hel del instruktionsfilmer där olika elever visade upp olika moment kopplat till deras program. I exempelfilmer här ser du när två elever från Floristprogrammet visar upp hur du gör en Midsommarkrans!

JOCR Media AB

Org.nr: 559297-5329

+46 73 64 25 986

kontakt@jocrmedia.se