Kundcase

PULS Bemanning

Film, foto, grafik & strategi

Om kunden

PULS Bemanning är en rektryteringsföretag aktiva över större delen av småland med kontor i Värnamo, Anderstorp och Ljungby. Deras närvaro på sociala medier är hög med stora interaktionssiffror.

Uppdrag

Med de starka sociala kanalerna PULS besitter kräver det något utöver det vanliga för att få besökarna att lägga ögon på rätt saker. Detta har vi hjälpt till med, genom att producera ett flertal olika filmer för mindre kampanjer. I detta har även utveckling av den grafiska profil ingått tillsammans med strategi.

Grafisk profil

2021 uppdaterade PULS bemanning sin logotyp, utan några direkta riklinjer för hur den skulle användas tillsammans med andra grafiska element. Vi samanställde en grafisk profil beaserat på deras tidigare image och den nya logotypen.

Kampanjfilmer

Den huvudsakliga uppgiften vi hjälper PULS med kontinuerligt är filmproduktion. Den senaste filmen vi gjorde tillsammans var en kampanj för de själva. Fokus i filmen låg på högt tempo tillsammans med moderna inslag i typografi och effekter.

Rörliga Annonser

Förutom filmer för PULS själva, hjälper vi även deras kunder med visuella annonser för lediga tjänster. Annonserna ger en bredare bild av företaget och tjänsten samt ger större uppmärksamhet i kanalerna som den publiceras i. Alla annonser som gjorts hittills har resulterat i en anställning!

Vad kan vi skapa för dig?

Kontakta oss!