Kundcase

Twin City

Foto, film, grafik & webb.

Om kunden

Twin City är en restaurang belägen i centrala Jönköping. Med sin fina interiör tillsammans med stadens största uteservering erbjuder de mat och dryck av högsta klass.

Uppdrag

För att få Twin Citys visuella identiet att matcha känslan man får på restaurangen fick vi i uppdrag att göra en helhetslösning. Uppdraget landade i kontinuerlig fotografering, tillsammans med en ny grafisk profil, ny menydesign och en ny hemsida.

Menyer

Efter att logotypen uppdaterats tillsammans med din grafiska profil, gjorde nya menyer. Matmeny och drinkmeny låg i fokus, samtidigt som andra kompletterande menyer gjordes. Resultatet blev tydliga, snygga, stilrena menyer som matchar identiteten av företaget! 

Föregående
Nästa

Hemsida

Ännu en följd av den nya grafiska profilen var att producera en hemsida. Hemsidan gjordes i enkel programvara då kunden efterfrågade enkel anpassning i framtiden. Egentagna bilder, bordsbokning och annan viktigt information är lite av innehållet som finns på hemsidan idag.

Självklart gjordes även en insats för sökmotoroptimering, vilket resulterade i en trafikökning på 478%(!) på hemsidan första månaden.

JOCR Media AB

Org.nr: 559297-5329

+46 73 64 25 986

kontakt@jocrmedia.se