JOCR Media

Vi är officiell mediapartner till IFK Värnamo 2023

Vi kan glädligen berätta att vi på JOCR Media har skrivit ett nytt avtal med IFK Värnamo som officiell mediapartner säsongen 2023. Detta innebär att vi fortsatt kommer att sköta all form av film och foto. Dessutom innehållet årets avtal mer omfattande sponsoring där mer innehåll ska produceras än tidigare säsong.

Det är med stor glädje vi har förlängt vårt avtal med IFK Värnamo. Efter den gångna säsongen fanns det inget annat alternativ än att förbli mediapartner även denna säsongen. Med all den fina responsen vi fick ta emot från klubben och personer runt om klubben, tillsammans med den sportsliga framgången känns det oehört kul att fortsätta detta samarbete.

Förutom att vi förlänger avtalet utökar vi även vår sponsring till klubben. Detta innebär bland annat att ni kommer att se JOCR Media logotypen i TV-läge under säsongen 2023. Vi kommer även att vara matchvärd i hemmapremiären mot Mjällby AIF den 10 April. Vi hoppas att få se så många av er som möjligt på plats och vi ser verkligen fram emot att blåsa igång säsongen 2023 på Finnvedsvallen.

Jonathan Pettersson

Grundare JOCR Media

Se alla inlägg