Kundcase

Herber Engineerinig

Foto, film, grafik & webb.

Om kunden

Herber Engineering ett företag specialiserat på maskintillverkning. De har kunder över hela världen och är beläget i Värnamo, Småland. Deras närvaro på sociala medier har varit nästintill obefintligt under åren, något de ville ändra på.

Uppdrag

För att starka Herbers varumärke på sociala medier gjordes först ett grundarbete där en uppdaterad grafisk profil gjordes. Utifrån den grafiska profilen gjordes först en hemsida. Detta, tillsammans med ytterligare åtgärder som gjorts för att öka Herbers sociala närvaro, har en del foto och filmmaterial producerats. 

Hemsida

Efter att en uppdatering gjorts på den grafiska profil, utformade vi en ny hemsida. Den förra hemsidan tillhörde historien, så fokus på hemsidan gjordes utifrån två värdeord: modernisera och strukturera.

Filmer

Förutom fotograferingsarbete gör vi även produktfilmer och annat rörligt material åt Herber. Detta används för att ge en större spridning på sociala medier, men även för att ge en bredare bild till kunder om vad Herbers maskiner är kapabla till. 

JOCR Media AB

Org.nr: 559297-5329

+46 73 64 25 986

kontakt@jocrmedia.se