JOCR Media

Kom närmare din målgrupp med livestreaming

Det har blivit hög tid att presentera det senaste tillskottet bland våra tjänster, livestreaming. Realtidsmedia blir allt viktigare för både offentliga personer och företag. Vi förstår att det kan kännas läskigt och främmande, men förhoppningsvis också nytt och spännande. Men du behöver inte oroa dig. Vi har tagit fram en tjänst där vi hjälper dig nå ut på riktigt. Världen sker nu, vi tar dig live.

Livestreaming är en superviktig kanal som många företag tyvärr vänder ryggen, vi undrar: varför? Genom att sända live kan du närma dig din målgrupp på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Visste du att majoriteten av tittarna känner starkare anknytning till ett varumärke efter att ha sett en livestream från företaget. Tittarna är fler någonsin, och de stannar i snitt 10 till 20 gånger längre än vid förinspelade videor. Som om det inte vore nog, möjliggör livesändningar skapandet av nya, dynamiska och engagerande kampanjer, samtidigt som de skapar möjligheter till direktförsäljning.

Känner du att livestreaming är något du vill lära dig mer om? Kul! Kontakta oss så kör vi ett kostnadsfritt samtal, där vi kan diskutera vilka möjligheter som finns för att ta dig och ditt företag till nya höjder. Som sagt, världen upplevs ju bäst live.

Hugo Flygare

Art Director

Se alla inlägg