JOCR Media

Videoproduktion

Vi löser filmen

Är det dags att sätta företaget i rörelse? Kul, vi står redo för att hjälpa er nå bästa möjliga resultat. Vi hjälper er skapa reklamfilmen, utbildningsvideon, lanseringsfilmen, rörligt innehåll för sociala kanaler och såklart mycket mer.

Vi har redan hjälpt en rad företag nå nya höjder, och nu är vi redo att hjälpa dig!

Video som engagerar

Video gör det enklare att nå ut med ditt budskap och övertyga på riktigt. Vi på JOCR Media hjälper dig skapa engagerande innehåll som ger resultat.

Videor tenderar att få större uppmärksamhet jämfört med statiskt innehåll. Samtidigt är video rätt väg att gå för att förklara komplexa ämnen på enkla sätt. Det är även ett grymt verktyg för att förmedla känslor och bygga en starkare emotionell koppling mellan företaget och målgruppen.

Argumenten för att nyttja rörlig bild i din kommunikation är snudd på oändliga. Låt oss hjälpa er skapa filmen som ger er den uppmärksamhet ni förtjänar.

Video nära dig

Vårat mål är att ge er bästa tänkbara resultat, utan att bli en belastning för er. Smidighet är viktigt för oss, därför erbjuder vi en helhetslösning från start till färdig film. Vi vill alltid skapa bästa möjliga video, oavsett hur era förutsättningar ser ut.

Oavsett var ni finns kan vi hjälpa dig, vi erbjuder videoproduktion i Jönköping, Värnamo, Växjö.. ja i hela Småland och såklart i Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av landet.

Film för dig!

Självklart skiljer sig uttrycket mellan olika företag. Vilken målgrupp ska nås, vilken information ska förmedlas och vad är målet med kommunikationen? Vi vet att vi hittar videolösningen som fungerar för er.

JOCR Media - Jonathan Pettersson